Se pot folosi ca si aperitiv sau ca si garnitura langa o friptura sau cum am facut eu , langa o portie de pulpe de pui la cuptor.
Ingrediente:
1 kg ciuperci champignon
2 morcovi mici
1 ardei capia verde
1 ardei capia rosu
1 ceapa
ulei
sare, piper
Se spala ciupercile sub un jet de apa rece, se pun intr-o stecuratoare si se despart de codite.
Acestea se taie cubulete si se pun la calit impreuna cu ceapa, ardeii si morcovii razuiti.
Dupa ce s-a calit, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se lasa putin la racit urmand ca ciupercutele sa fie umplute cu acest amestec.
Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptorul preincalzit la 180 C . Nu se prajesc mai mult de 20 de minute pentru ca altfel se vor inmuia prea tare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu