Powered By Blogger

marți, octombrie 20, 2009

Porc Gong Bao


Ingrediente


1 kg pulpa porc
2 morcovi
2 linguri pasta ardei iute
3 linguri sos soia
supa de legume
sare
2 pungi de 250 g alune prajie
1 lingurita zahar sau miere
amidon
2 castraveti
1 legatura ceapa verde sau praz
piper alb

Mod de preparare
   In primul rand aveti nevoie de o tigaie wok.Pulpa de porc se dezgheata, se curata, se spala, se taie cuburi medii si se face sote. Zarzavaturile se calesc  impreuna cu carnea, adaugandu-se treptat.La final se adauga alunele, condimentele si se stinge totul cu sosul de soia amestecat cu pasta de ardei , amidonul si putina apa.
   Se serveste fierbinte intr-un bol, alaturi de o garnitura de orez.

2 comentarii:

  1. foarte bine arata dar era excelent daca si gustam

    MD

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ar trebui sa gustam cat de curand. Oricum, cred ca varianta cu pui si fara arahide ai gustat-o deja! :)

    RăspundețiȘtergere

Powered By Blogger