marți, octombrie 04, 2011

Rulada cu sunca si cascaval umpluta cu branza si struguri

Din pacate nu am poze individuale cu acest prerarat, insa se pot "zari" printre corabioarele mele cu salata de boeuf. Motivul pentru care sunt asa zgarcita cu pozele este faptul ca am facut toate aceste apertive si tortul de ciocolata aniversar intr-o singura zi.

Ingrediente:
250 g branza de vaci
100 g telemea de vaca
piper
sare
100 g unt
100 g sunca felii
200 g cascaval felii
100 g struguri albi si rosii

Se mixeaza branza de vaci cu untul si telemeaua data pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare si piper si se omogenizeaza bine cu mixerul.
Se intinde o folie din plastic pe masa si se unge cu ulei. Se tapeteaza folia cu feliile de cascaval, apoi cu cele de sunca si se adauga crema de branza amestecata cu boabele de struguri. Se ruleaza strans si se da la frigider pentru aproximativ o ora.
Dupa ce s-a intarit , se inlatura folia si se taie felii. Este foarte gustoasa si foarte aspectuoasa!





Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu